Website ontwikkeling: hoe gaat Webdesign Veluwe te werk?

Allereerst willen we van u horen wat het doel is dat u met uw website voor ogen heeft, en voor welke doelgroep de site bestemd is.
Zo kunnen we gericht te werk gaan, en voorkomen dat uw site zijn doel voorbij schiet.
Gaat het om het promoten van uw galerie en wilt u bij elke nieuwe expositie uw klanten al een voorproefje geven op het internet? Of wilt u een website waarop u de exclusieve specialismen van uw bouwbedrijf bekendheid wilt geven?
Misschien heeft u ook al enig idee hoe uw website er uit zou moeten zien. Maar heeft u dat niet, geen probleem, dan komen wij wel met ideeën voor het design.

Hierna laten we u weten hoe we van plan zijn het project aan te pakken, en hoe wij denken dat het eindresultaat er uit zal moeten gaan zien.
Er ligt dan ook een werkconcept, waar u gedurende het project aan kunt refereren. Als u accoord bent, gaan we voor u aan de slag.

Wij houden u op de hoogte als we voor u aan het werk zijn. Tussentijdse resultaten kunt u zien via een website die wij speciaal voor dit doel in bedrijf hebben.
U bent dan ook in de gelegenheid commentaar te geven op wat tot dan toe tot stand is gebracht.

Nadat u het eindresultaat hebt goedgekeurd, plaatsen we uw site op het web. Of we leveren uw website op usb-stick, cd of ander geheugenmedium, net wat u wilt.

Neem contact op met Webdesign Veluwe

vakliteratuur webdesign

Responsive Design: Mobilizing websites

Websites die uitsluitend voor gebruik op een pc of een laptop ontworpen zijn, geven op een smartphone vaak een slecht resultaat.
Wij lossen dit probleem op.
Resultaat: de website kan nu op een smartphone bekeken worden in een gebruikersvriendelijke vorm. De weergave op pc of laptop blijft uiteraard zoals die was.