Maatwerk in websites, zoekmachine optimalisatie, perfecte teksten, beheer en onderhoud

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling in de wereld van het internet. Met het toenemende aantal internetbezoekers is het effectief bereiken van uw doelgroep nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Wat webdesign betreft kunt u het volgende van ons verwachten.
Wij zorgen ervoor dat vormgeving en structuur van uw website goed aansluit op de huisstijl van uw organisatie, waardoor de herkenning bij uw doelgroep wordt vergroot.
Naast ontwikkelen kunnen wij ook websites voor u registreren en bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons te laten verzorgen.

Heeft u al een website, maar vindt u dat die er toch wel wat verouderd uitziet?
Wij doen voor u een re-design, waarbij we waar dat verantwoord is materiaal (bijv. afbeeldingen) uit de oude website hergebruiken. Dat werkt voor u kostenbesparend, en de doorlooptijd van het project wordt korter.

Als u dat wenst kunnen wij het hele traject, vanaf het aanvragen van uw domeinnaam tot en met het up-to-date houden van uw website, voor u uitvoeren.

Wij vinden dat het taalgebruik in webteksten niet alleen foutloos behoort te zijn, maar dat de stijl moet passen bij datgene wat u met uw site over wilt brengen. Om ook op dit aspect een optimale prestatie te leveren, werken wij samen met Teksttalent Veluwe.

Neem contact op met Webdesign Veluwe

vakliteratuur webdesign

Responsive Design: Mobilizing websites

Websites die uitsluitend voor gebruik op een pc of een laptop ontworpen zijn, geven op een smartphone vaak een slecht resultaat.
Wij lossen dit probleem op.
Resultaat: de website kan nu op een smartphone bekeken worden in een gebruikersvriendelijke vorm. De weergave op pc of laptop blijft uiteraard zoals die was.